Bd. Dimitrie Pompei nr. 8
Centrul de Afaceri FEPER 
Bucuresti

50 DE ANI DE EVOLUTIE IN TEHNOLOGIE

Zit International

1967

"ZIT International" a fost fondata in 1967 ca un joint-venture bulgaro-japonez sub numele de "Fabrica pentru echipamente de calcul".

A fost una dintre companiile de varf pentru echipamentele moderne de calcul si a fost primul producator de calculatoare din Bulgaria. Productia fabricii de calculatoare a fost cunoscuta in multe tari din intreaga lume: Polonia, Cuba, Republica Ceha, Ungaria, Germania, China, Libia, Finlanda, India, etc.

1984 - 1990

Specialistii americani DOD si DOC au apreciat produsele ZIT in 1984 la Control Data Corporation, Minneapolis si in 1990, la West Geophysical Houston la sediul fabricii de calculatoare. Ei au recunoscut ca fabrica are capacitati de productie si potentialul intelectual de a produce produse moderne la preturi competitive.

1997 - 2000

In 1997, ZIT a fost transformata intr-o societate pe actiuni, iar din 2000, are statutul juridic al unei companii cu capital privat 100%. Compania a fost clasata in top 100 companii IT din Bulgaria in 2003 de revista Computerworld (2004).
In paralel a inceput proectarea si fabricarea caselor de marcat. Compania a realizat case de marcat fiscale pentru pietele din Bulgaria si Serbia. Acestea au avut un design modern, electronica bazate pe procesoare Intel si imprimante Citizen sau Epson. Este o combinatie de eficienta ridicata si dimensiuni compacte.

2017

In 2017, ZIT a proectat casa de marcat mobila model "ZIT B20" pentru pietele din Bulgaria si Ceha. La proectarea acestui model a fost folosite technologii de ultima generatie.

“ZIT International” isi propune sa ofere clientilor sai cele mai competitive produse si sa le usureze activitatea. ZIT isi castiga clientii nu numai cu un design elegant, dar si cu un raport pret-calitate imbatabil. Aceste lucruri fac ca gama de produse ZIT sa fie usor adaptabila oricarei activitati comerciale.

Vrei sa distribui produsele ZIT Romania?

CONTACTEAZA-NE
Contact Prioritar
© Valmed Freemex 2018. Toate drepturile rezervate.
envelopephone-handsetmap-markercalendar-full